IZwahasnan

My Photo
Alhamdulillah saya seorang anak kepada ibu dan bapa saya, baru sahaja menjadi seorang isteri kepada sang suami dan sini hidup kami akan lengkap dengan seorang cahaya dari Allaha.w.t... yang bernama NUR DAMIA IMANI...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20110706

Cerita series yang wa tgh tengok


Askum...hai u all
wa nak share ngan korang pasal cerita yang wa rase best untuk dilayan sekarang ni...untuk ang ade astro n yang tak de...
Cerita pertama yang wa akan tengok adalah cerita

SURIA DI CORDOBA
hari : Selasa
Mula Tayangan: 7 Jun 2011
Masa Tayangan: 9.00 malam
Episode: 26 episode
Arahan : Mohamed Feroz Kadir
Lakonan : Sari Yanti, Ady Putra, Fahrin Ahmad, Lisdawati, Alif Satar dan penampilan khas buat pertama kalinya di kaca tv, Biduanita Rahimah Rahim
Tayangan : Astro Prima (Saluran 105)
Terbitan : Global Station Sdn Bhd

Sumber:berita harian


Yang bestnye lagi tema lagu cerita ni dari Dato’ Siti Nurhaliza - Astana Jiwa






Cerita ini mengesahkan
Suria Di Cordoba menceritakan tentang seorang gadis moden yang sangat cantik campuran Melayu-Sepanyol iaitu Suria Khadijah Parker (lakonan Sari Yanti), yang memilih menjadi aktivis untuk membebaskan dirinya dari dunia kebendaan. Dalam usaha untuk menjejaki sejarah cinta kedua ibu-bapanya yang bermula di Cordoba, dia pula diuji oleh Allah dengan cinta yang luar biasa. Tengku Huzir (fahrin) memberi cabaran tersendiri melalui tiga transisi warna dirinya. Pertama dia adalah seorang anak yang rosak akhlak kemudian apabila berkahwin dia berubah cuba menjadi sisi yang lebih baik, namun ada tragedi hitam yang menimpa hidupnya. Akhirnya dia benar-benar insaf, lalu bertemu dengan Suria (lakonan Sari Yanti) lalu kehidupannya menjadi lebih sempurna.


Sekarang cerita ni baru episod 5
so sesape yang suka cerita ni leh lah tengok...

Antara cerita lain
STANZA CINTA (TV3)


JUMAAT NI CERITA TERBARU...

TAHAJJUD CINTA (TV3)
Mula Tayangan: 8 Julai 2011,
Hari Tayangan: setiap hari Jumaat,
Masa Tayangan: 9.00malam.
Episode: 13 episod
Pelakon: Fazura, Fouziah Gous, Eman Manan, Remy Ishak, Shahz Jaszle, Fazreen,Tiz Zakiah, Aaron Aziz, Y. Bhg. Tan Sri Datuk Dr. Jins Shamsudin, Norish Karman, Neelofa, Dato’ Ahmad Tamimi, Eirma Fatima, Dira Abu Zahar, Ziela Jalil, Azizah Mahzan, Heryanto, Fadhilah Mansor dan Melissa Saila



ANNISSA
Hari Tayangan: setiap hari Selasa hingga Khamis
Masa Tayangan: 10.30malam.
Pelakon: Rozita Che Wan, Aida Aris, Faradhiya, Fiza Elite, Zamarul Hisyam dan Eizlan Yusof



So enjoi lah ye korang...
Ini lah hiburan wa sambil menjahit duduk depan komputer tengok tonton...kalau tak sempat nak tengok time siarannye kat tv...
atau kerja wa kat umah download lah ape lagi kan...
hahahahhahaa

Gunakan perkhidmatan yang disediakan....
Selamat menjahit...hahhahaa
raya tak lama lagi baju banyak nak kene jahit manik...hahhaha

Sesapa nak hantar tempahan jahit manik leh lah call sahaja..
Nak tengok hasil kerja wa leh lah tengok at sini
http://izwalovebeads.blogspot.com/

askum semua....

No comments:

Post a Comment