IZwahasnan

My Photo
Alhamdulillah saya seorang anak kepada ibu dan bapa saya, baru sahaja menjadi seorang isteri kepada sang suami dan sini hidup kami akan lengkap dengan seorang cahaya dari Allaha.w.t... yang bernama NUR DAMIA IMANI...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20130122

Jual Tupperware

Askum korang semua izwa nak share sesuatu ngan korang...
Sekarang ini kan kite dah jadi ibu... rumah kite yang kemas dan kite juga yang menguruskan.
So izwa nak share dengan kawan-kawan pasal produk Tupperware...

Sekarang ini izwa menjual produk ini...
Korang mesti suka tengok aisbox korang tersusun sahaja kan...
macam ini...
Cantik dan tersusun je kan... nak cari barang pun senang...  Ikan pun fresh sahaja...
Lepas itukan mengikut pengalaman izwa... ikan yang disimpan dalam tupperware ini cepat cair... sebab dia tak terlalu beku sangat...

Best tau... lepas itu produk ini ade warranty...
Harga pula berpatutan... tak lah terlalu mahal...
Izwa ade menjual dalam bentuk yang sedikit dan banyak-banyak...
Contohnya... tupperware selalu jual set...
Kalau dengan izwa u all boleh beli dengan kuantiti yang sikit... mengikut kemampuan korang...

Ok kepada sesiapa yang rasa sangat berminat korang boleh juga menjadi ahli dengan kos pendaftaran hanya RM70 setahun... Jika u all aktif... korang tak perlu renewel keahlian korang...

Untuk pendaftaran izwa boleh tolong u all buatkan...

Kebaikan menjadi ahli...
1. Setiap pembelian boleh mendapat 25%
2. Akan mendapat voucher.
3. Buku catalog setiap bulan secara percuma.

Jom lah tengok blog izwa...
http://kumpultupperware.blogspot.com/




No comments:

Post a Comment