IZwahasnan

My photo
Alhamdulillah saya seorang anak kepada ibu dan bapa saya, baru sahaja menjadi seorang isteri kepada sang suami dan sini hidup kami akan lengkap dengan seorang cahaya dari Allaha.w.t... yang bernama NUR DAMIA IMANI...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20101128

NEw Idea - HANtaran


Lagi 3 bulan lebih sahaja lagi...ohhhh tidak....baju tak siap lagi...jahit pun belum lagi....waduh2...
Pelamin pula...tak cari lagi...ade 1 tempat ni, kat bukit jalil..murah jugalah dari yang lain2.
So sekarang ni izwa nak share ngan korang pasal.
HANTARAN
Izwa ade dapt 1 idea pasal hantaran macam mane wa nak buat..supaya dia tak membazir...bab bunga memang tetap...izwa akan guna kan fresh flower...so cam biasa lah kan...izwa akan buat 2 hari sebelum majlis...mungkin dalam hari khamis...siang...Jumaat dah boleh duduk relex...
Hiasan yang lain pula..izwa kan gunakan kristal dan cermin....
jeng jeng
*
*
*
camne agaknye rupanya ye..
IZwa akan ade bgi tau tadi, izwa akan gunakan bahan yang tidak akan membazir....macam cermin. Izwa akan gantikan kepada alas dulang....dan lepas itu izwa akan juntaikan kristal....tepi-tepi dia...
Mungkin macam ni kot...


kredit 2 anil ezatul

Haaa...suka sangat hantaran ni..cantik...bgi izwa...untuk u all tak pastilahkan...

Lepas guna untuk hantaran...cermin 2 leh guna letak kat rumah...lepas 2 kristal pula..boleh sambung2 kan balik jadikan tirai..kat rumah wa nanti...so tak membazir...semua itu leh gunakan balik.....

yeyyeyeyeyyye
suka design hantaran ni
tq kepada anil ezatul sebab bagi idea kat wa..

2 comments:

  1. no worries... ada masa lagi tu... jgn panic.. hehe... enjoy ur DIY session ya... :)

    ReplyDelete